Speksteenkachel NunnaUuni

Zachte warmte van een echte massieve speksteenkachel...

Echte Finse speksteen of zeepsteen, voor velen nog te weinig bekend, en dat is een beetje onterecht. Want wat kan er nu beter zijn dan kracht te halen uit een 100% natuurlijk product, dat met veel liefde en ambacht wordt omgetoverd tot een prachtige kachel?

Een massieve speksteenkachel van NunnaUuni is milieuvriendelijk, CO2 neutraal, kostenbesparend, eenvoudig in gebruik ... en dus zowel ecologisch als economisch een verstandige keuze en past perfect in de energievraag van vandaag én morgen!
2 uur flink doorstoken met inlands hout geeft je 24 uur aangename, gezonde stralingswarmte door het systeem van bufferen. In de tussenseizoenen kan je zelfs tot 48 uur genieten van restwarmte.

De installatie van een speksteenkachel is een echt vakmanschap, we bouwen immers steen voor steen jouw droomkachel. Ook de eerste ingebruikname, namelijk met 'instoken' van de kachel is iets wat we heel graag samen met de klant doen. Zo leren we hen de kneepjes van het vak want stoken in een speksteenkachel verloopt toch wat anders dan het stoken in een klassieke houtkachel. Met de juiste tips & tricks stoken onze klanten in een mum van tijd zoals 'echte Finnen'!

Dankzij de gepatenteerde techniek kan je zorgeloos met hout verwarmen op een zuinige, efficiënte manier. Vuur & Techniek adviseert je graag bij de keuze van een NunnaUuni speksteenkachel, er zijn immers tal van mogelijkheden, van seriemodellen tot maatwerk.

Breng ons zeker een bezoek, we vertellen je graag, heel gepassioneerd, over de vele voordelen van een speksteenkachel. Misschien genieten ook jullie binnenkort van zachte warmte...

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x